KAKO KUPITI

Pogledajte naše kolekcije nautičkih narukvica, ogrlica i privjesaka za ključeve, i kada pronađete proizvod koji vam se sviđa:

  1. Kliknite BUY dugme (prebacit će vas na stranicu proizvoda)
  2. Odaberite kombinacije boja, veličinu (molimo vas pogledajte vodič za veličine), količinu, zatim kliknite ADD TO CART dugme (ponavljajte ovaj korak za svaki proizvod koji želite kupiti).

Svaki put kad dodate proizvod u CART, vidjet ćete odjeljak u kojem možete ostaviti komentar. Molimo vas iskoristite taj odjeljak ukoliko imate specifične detalje o kojima se treba pobrinuti.

Odricanje odgovornosti: Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od fotografija, zbog različitih postavki monitora.

  1. Popunite informacije o adresi dostave. Molimo vas provjerite više puta valjanost informacija kako ne bi došlo do grešaka (također se pobrinite da je email adresa ispravna).
  2. Kliknite na “Continue to shipping method”

Šaljemo narudžbe iz Splita (Hrvatska) Hrvatskom Poštom. Kada vaša narudžba bude spremna (u roku 1-3 radna dana nakon potvrde uplate), poslat ćemo vašu narudžbu, kao i broj za praćenje, kako bi ste u svakom trenutku mogli vidjeti gdje se ista nalazi.

  1. Odaberite način plaćanja

Besplatna dostava za sve narudžbe koje se odvijaju preko našeg online shop-a i mogu se platiti putem PayPal-a, debitne/kreditne kartice (VISA ili Mastercard), ili možete platiti pouzećem u kunama (COD - Cash On Delivery). 

VAŽNA OBAVIJEST! Ukoliko odaberete ovu opciju plaćanja (COD), trebat ćete platiti dodatnih 15 kn poštaru (porez na gotovinska plaćanja).

  1. Pregledajte narudžbu

Molimo provjerite jesu li sve stavke (model i veličina proizvoda, podaci kontakta,način plaćanja) ispravne, te onda:

  1. Naručite

Vaša narudžba će biti poslana u roku 2-4 radna dana od trenutka potvrde uplate.

Ovisno o vašoj lokaciji u Hrvatskoj, obično se čeka 2-5 radna dana da vaša narudžba dođe na svoje odredište (međutim, ovo su naše procjene i mi nismo odgovorni za vremenski rok HP dostave).

Ukoliko imate daljnjih pitanja, molimo javite nam se na: office@break-time.hr

GARANCIJA

Nudimo 1-godišnje garancija za svaki Break Time proizvod, za sve nedostatke u materijalu i izradi.

Ova garancija se podrazumijeva u slučaju odgovorne uporabe proizvoda. Izlaganje proizvoda jakim kemikalijama kao što su sol, klor ili drugima koji će rezultirat gubitkom boje ili oštećenjem materijala, ili oštećenje prouzrokovano psećim žvakanjem, izlaganjem bazenskoj vodi, nasilnom kontaktu sa čvrstim objektom, itd., smatrat će se zloupotrebom i garancija će biti nevažeća.

Kako biste uživali u svom Break Time proizvodu još dugo vremena, molimo vas da slijedite upute za održavanje (priložene ispod).

VRAĆANJE PROIZVODA

Rok vraćanja proizvoda je 15 dana. Ukoliko je prošlo 15 dana od vaše kupnje, nažalost nismo u mogućnosti ponuditi vam povrat novca ili zamjenu.
Kako bi ispunjavali uvjete za vraćanje proizvoda, vaš artikl treba biti nov i nekorišten, kao i upakiran u originalnu vrećicu. Molimo vratite proizvod(e) na adresu:

Break Time dućan
Trogirska ulica 8
21000 Split, Hrvatska

Kako bi upotpunili vaš povrat proizvoda, molimo vas da (uz vraćeni proizvod) napišete sljedeće informacije:
    ⁃    puno ime i prezime, adresu i broj mobitela/ telefona
    ⁃    broj narudžbe ( online kupnja), ili dokaz o kupnji ( račun) ukoliko je artikl kupljen u našem dućanu u Splitu
    ⁃    razlog povrata artikla ( premala ili prevelika veličina, itd.), i koju radnju zahtjevate: povrat/ zamjenu

Poštarina pri vraćanju proizvoda

U slučaju vraćanja proizvoda, odgovorni ste za sve troškove poštarine. Troškovi poštarine su nepovratni. Ukoliko primite povrat novca, trošak prethodne poštarine biti će odbijen od vašeg povrata. Ukoliko se želite uvjeriti da smo primili vašu pošiljku, uzmite u razmatranje dostavnu službu koja koristi uslugu praćenja artikla, ili nabavljanje osiguranja dostave. Ne možemo garantirati primitak vraćene pošiljke.

Ukoliko je vaš zahtjev za povratom prihvaćen, tada će vaš zahtjev biti obrađen i otplata će biti vraćena na vaš račun ili putem prvobitnog načina plaćanja unutar 10 radnih dana.

Artikli na rasprodaji

Artikli na rasprodaji ne mogu biti vraćeni. 

Zamjene proizvoda

U slučaju zamjene proizvoda, molimo vas slijedite upute kako vratiti proizvod (gore navedene). Pri primitku vraćenog proizvoda, poslat ćemo vam fakturu sa troškovima dostave novog proizvoda (koji ćemo vam poslati u zamjenu za vraćeni). 

ODRŽAVANJE

PAŽLJIVO ČISTITI

Prvi korak održavanja izgleda I sjaja vaše ručno rađene narukvice je upravo pravilno čišćenje.

Što više nosite određeni proizvod, taj isti će zahtjevat redovnije čišćenje, s obzirom na znoj kože i kontakt sa stvarima koje sadrže kemikalije.

Uvijek koristite sredstvo za čišćenje koje odgovara glavnom materijalu vašeg nakita: naprimjer, Break Time artikli napravljeni od materijala paracord 550 trebaju se čistiti samo ručno, uz malo vode i blagog sapuna.

Artikl od jedriličarskog užeta može se oprati čak u perlici rublja, na temperaturi ne većoj od 30 celzijevih stupnjeva, na laganom programu u odgovarajućoj vrećici za pranje (veće temperature mogu uzrokovati promjenu boje artikla).

SPRIJEČITE OŠTEĆENJA

Vaše ručno rađene narukvice i ogrlice biti će lakše koristiti i čistiti ukoliko nisu veoma prljave i ogrebane.

Molimo vas da obratite pozornost na to da će prekomjerno izlaganje morskoj vodi, suncu ili jakim kemikalijama trajno ošteti vaš ručno rađeni nakit.

Uvijek uklonite ručno rađeni nakit pri dizanju teških stvari ili pri napornom fizičkom radu koji bi doveo do potencijalnog oštećenja nakita.

PAŽLJIVO ČUVAJTE

Kad ne nosite ili ne čistite vaš ručno rađeni nakit, čuvajte ga od starenja, gubljenja boje ili gubitka u vašoj vrećici za nakit.